Yeni mobilya seçimi, evlilik hazırlığı yapan çiftler için en tatlı heyecanlardan biri. Bu süreçte, Koltuk Takımından TV Ünitesine, Yemek Odası Takımından diğer tamamlayıcı mobilyalara uzanan, uzun bir liste ortaya çıkıyor. Bu konuda nelere dikkat etmeniz gerektiğini sizlere aktaralım:

Öncelikle nasıl bir izlenim yaratmak istediğinizi belirlemelisiniz. Ferah bir ortam oluşturmak istiyorsanız, kesinlikle doğru renkleri seçmelisin. Amacınız modern dokuya sahip dekorasyon stili oluşturmaksa, Zett Consept’i tercih edebilirsin.

Beyaz tonlarda seçeceğiniz yemek odası takımı, koltuklarla ve diğer modüller ile harika bir uyum sağlayacaktır. Geniş olmayan salonlarda kullanacağınız beyaz renk sayesinde olduğundan daha ferah ve geniş görünümü yakalayacaksınız. Yıllar sonra oturma takımınızı değiştirmek istediğinizde mevcut yemek odası takımı, modern görünümünden bir şey kaybetmeyecektir.

Mobilyanızdaki Gold detaylar da modern ev dekorasyonlarının bir parçası olarak son zamanlarda dikkat çekiyor. Hem modern, hem lüks hem de gösterişli bir etki yaratmak istiyorsanız, gold detaylarla buluşturan Nero Gold Consept'i tercih edebilirsiniz.

Bej ve antrasit tonlarının uyumunu seviyorsanız Nero Chrome Consept'i tercih edebilirsiniz.